Een persoonlijk Beeldboek maken

 

Een Beeldboek maken is een spannende en persoonlijke reis.  Eerst ga je de bladen bewerken  met diverse materialen en technieken. Daarna ga je aan de slag met de inhoud van je boek door je zelfgemaakte bladen te bewerken met collage, foto’s, woord/tekst, sjablonen, stempels,  stof, papier, etc.  Je gaat lekker experimenteren.  Als laatste  maak je van het geheel aan bladen een eenvoudig boekwerk. Het eindresultaat is een uniek en persoonlijk Beeldboek.

 

Het onderwerp van je boek kan luchtig zijn zoals: natuur, jaargetijden, dieren, reizen een kleur etc. of je kunt het gebruiken als persoonlijk onderzoek  zoals over: gevoelens, verandering, verwerking, gebeurtenissen in je leven, ervaringen, een ‘ik’ boek, een ‘kracht’ boek  etc.  Tijdens de cursus maak je steeds keuzes: welk formaat en vorm krijgt mijn boek, wat is het thema van mijn boek wat wil ik laten zien.. Het eindresultaat is een unieke en persoonlijke Beeldboek.. 

 

Kosten:  € 140,-- (8 weken) 2,5 uur per keer. Incl. alle materialen, koffie / thee etc.

Start:      bij min. 4 personen in overleg af te spreken

Opgave: aafkebuitelaar@ziggo.nl - 06 24729925

Locatie: Taj Mahlplaats 14, 2642NH Delft

 

Er is ook een WORKSHOP BEELDBOEK maken. Je komt dan als groep en maakt, in een dagdeel (3 uur) ieder een blz. voor het boek wat je aan gaat bieden voor een jubileum, afscheid, bruiloft etc.  Kosten € 30,-- p/p. Vooraf eerst overleg.